onsdag 18 januari 2012

Nytt år och nya pysseltag!

Nu var det länge sen jag gjorde något inlägg på bloggen men det har varit fullt upp med jobb och massa annat. Snart väntar vi tillökning i familjen så förra veckan tog jag ledigt en dag (egentligen var jag förkyld!) och passade på att börja med Victors album!


Framsida: Ett kort taget på Victor när han gjorde chokladbollar fick pryda framsidan.


Här är ett foto taget hos fotografen strax före jul. Moln stämplarna är återkommande i albumet och är från ett studio calico kit om jag inte minns helt fel!

Här en blanding av bokstäver vilket jag kommit på är väldigt roligt när man pysslar! Ibland saknas också en bokstav så då blir det en salig röra av storlekar och stilar!Här en bild på hela familjen i skogen. Minimalt eller rättare sagt inga dekorationer. Ville kunna stänga albumet också så alla sidor har inte fått lika mycket dekorationer.
Nu ska jag färglägga lite nya stämplar som "landade" i min brevlåda igår. Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Superfint album Sara! Jag blir riktigt inspirerad att göra något liknande till mina killar, får bli vårens projekt när jag kommit iordning i mitt nya pysselrum. Kram och lycka till imorgon!

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga LO:s du scrappat! Inspirerar mig och påminner mig om att jag har en hel hög med foton på familjemedlemmarna jag borde scrappa =)

    Som tack för att du alltid inspirerar mig med dina läckra alster väntar en award på dig i min blogg! Kika in här och hämta den vid tillfälle:
    http://scrapsalig.blogspot.com/2012/01/hurra-vilken-lyckodag.html

    SvaraRadera