onsdag 28 april 2010

Promarker........

Har "dammat" av mina promarker och gjort några kort. Här är det första:

Stämpel: The Greeting Farm, mönsterpapper, blommor och pearls från Prima. Har lagt lite Glossy Accent på fjärilarna och glasögonen.

söndag 25 april 2010

En tur till Sundsvall

I helgen har jag varit med ett toppengäng tjejer och bott på Södra Berget, käkat god mat, badat kall, varmt, ute och inne. Avslutningsvis blev det en sväng på IKEA också. Våran chaufför för helgen ska snart ha barn och vi gav henne ett litet kort som uppskattning för att hon orkade med oss alla en hel helg .....?!?!!

Under lördagen blossade förkylningen min upp igen så det blir till att försöka kurera sig ordentligt idag inför en arbetsvecka med mycket att göra. Tycker att det räcker med förkylningar ett tag nu.......! Vill helst vara ute nu i det fina vädret eller så får jag hålla mig inne vid pysselbordet?!

torsdag 22 april 2010

40 år!

Dags för kalas i lördags och då firade vi min kära bror som fyllde 40 år! Här är grattiskortet som jag gjorde till honom. Mönsterpapper (de svart/vit prickiga) som jag sparat långt ner i lådan från Crate Paper. Stämpel från Inkido och Hero Art. Har använt crackle paint på siffrorna, stickers och papper från Prima, Pebbles, blommor.


Nedan är en LO som jag också gjorde till 40-åringen. Har glömt att ladda upp den på min egen blogg då veckan har varit kaotisk med sjukdom och massor av jobb.




Mönsterpapper från Pink Paislee och G45, stickers, rubons, prima blommor. Stämpel från Whipper Snapper Design. Lite ringrostigt att göra en Lo men kul!
I morgon bär det av till Sundsvall med tjejerna på jobbet!!! Shopping, spa, god mat och dryck!
Sov gott!

lördag 17 april 2010

Grattis mormor 89 år!

Här är ett kort till min underbara mormor som fyller 89 år i dag. Hurra, hurra!

Mönsterpapper från 3dnypapir, blommor, band, spets och bokstäver. Ett av få kort som jag gjort utan stämpel men det funkar ändå när pojken och flickan är så söta!

fredag 16 april 2010

Ett enkelt kort med blomma!


Dammade av lite gamla Pink Paislee papper och mina promarker pennor. Stämpel från Doodle Factory, Tickets från Tim Holtz, lite Pearl maker och spets. That´s it!

Har pysslat en massa kort.....i alla fall 3-4 st så fler kort kommer snart.

Nu haglar/snöar det ute......trodde våren var i antågande......?!

torsdag 15 april 2010

30% REA!

Du har väl inte missat.............................Brunkullan Scrap & Cards vårstädning?!?!?!


30% rabatt på nästan hela sortimentet!!!



Mer info hittar du här på bloggen eller i butiken.



Nästa vecka kommer dessa gobitar till butiken....och mycket mer.........



(Lily Bee Design)

torsdag 8 april 2010

Påskkort och påskägg

Här är ett litet påskägg med orange crackle paint. Så läckert att använda på påskägg! Stämpel från C.C Design och sedan har jag satt lite blommor och blad på ägget och spets och band runtom.


Ett av de få påskkort som jag fick till och jag bara älskar de nya mönsterpapperen från Prima! Stämplar - Inkido och Doodle Factory och sedan har jag använt lite småstämplar från Tuscan Rose med fåglar och blommor i bakgrunden. Blommor, spets och pebbles.

Lite mer närbild - visst är pebbles med fjärlien söt! Ska absolut använda flera. Har färglagt med nya distressfärger!